Televiziunea publică este sub sechestru

Televiziunea publică este sub sechestru

Trimite și altora

tvrANAF a pus sechestru pe bunuri ale Televiziunii Române în valoare totală de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperării restanţelor bugetare ale acesteia. Inspectorii Fiscului au pus gaj pe active dintre cele mai diverse ale TVR, de la echipamente de telecomunicaţii în valoare de zeci de milioane de lei la celebrele porţi de acces în incinta instituţiei din strada Ermil Pangrati şi din Calea Dorobanţi, scrie Profit.ro.

Acțiunea ANAF ce privește TVR vizează garantarea recuperării unor datorii istorice acumulate de televiziunea publică și nu afectează activitatea instituției media, se arată într-un răspuns al Televiziunii Române, potrivit RomaniaLibera.ro.

 

SRTv are alocată, pentru anul 2017, suma de 950.000 mii lei (+687,83% față de 2016) — pentru cheltuieli curente, la bunuri și servicii — 5.713 mii lei (—94,95%), iar la titlul ”alte transferuri” — 944.287 mii lei.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleIordache şi-a anunţat demisia de la Ministerul Justiţiei
Next articleClujToday.ro: Mii de oameni din nou în stradă. Clujenii nu se lasă şi cer demisia guvernului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × five =

clujinsider.ro Web analytics