47 de speakeri vor urca pe scena Techsylvania 2017 pentru a vorbi despre viitorul tehnologiei

Trimite și altora

techsylvaniaCel mai important eveniment dedicat tehnologiei din Transilvania se pregătește de start. Techsylvania va avea loc în perioada 17 – 20 iunie.

 

Techsylvania are trei părți majore, o conferință unde sunt invitați speakeri internaționali din industrii puternice, un maraton de programare de 24 ore cu cele mai noi gadgeturi, precum și o competiție pentru companii aflate la început de drum, numită Startup Avalanche.

 

În agenda evenimentului sunt cuprinse prezentări și dialoguri între specialiști și antreprenori cu o vastă experiență internațională pe scena tech și business, fiind axate pe cele trei direcții majore ale evenimentului: cod, produs și finanțare. Agenda Techsylvania poate fi accesată pe site-ul www.techsylvania.co/agenda.

 

Pe scena Techsylvania din acest an vor urca speakeri de renume care vor aborda tema viitorului tehnologic. Printre aceștia îl putem menționa pe Martin Wezowski, Chief Designer la SAP, care va vorbi în prima zi a conferinței, 19 iunie, despre cum am putea construi un viitor în care să ne dorim să trăim. În cea de-a doua zi, Ralph Simon de la Mobilium Global, inventatorul ringtone-ului modern va vorbi despre noile tendințe globale în materie de dispozitive inteligente și tehnologie, în general.

 

O altă temă de interes pentru Techsylvania 2017 este zona de investiții și finanțări în domeniul IT. Pe data de 19 iunie îi vom avea alături de noi pe Konrad Kaschek (Bosch), Jerry Kennelly (Riverbed), Patrizio Mappelli (NTT Data) și Tiberiu Moisa (Banca Transilvania), într-un panel de discuții moderat de către Mike Costache (Krowd Mentor). Invitații vor discuta despre despre investiții în ecosistemul local. În aceeași zi, Jerry Kennelly, fondator Riverbed, va discuta despre startup-uri și posibilități de scalare a unei afaceri din industria IT. Pe aceeași temă, în cea de-a doua zi a conferinței, vor vorbi și Alexis Bonte, unul dintre cei mai mari investitori în startup-uri românești și antreprenor la Atomico, precum și Sergiu Biriș, fondator Zonga și Trilulilu, care ne va povesti despre calitățile pe care ar trebui să le aibă antreprenorii români pentru a atrage atenția investitorilor străini.

 

Conferința va cuprinde și discuții privind ecosistemul startup din Est, unde Krating Poonpol, partener 500 Startups și antreprenor în serie va vorbi despre expansiunea fondului de investiții în Asia. În cea de-a doua zi, Angelica Anton, fondatoarea Silk Ventures, va vorbi despre modul de operare al startup-urilor pe piața chineză.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × two =