Clujul rămâne cea mai scumpă piață imobiliară din România

Trimite și altora

cluj-noapteaClujul rămâne cea mai scumpă piață imobiliară locală din România. Nu doar că prețul mediu al apartamentelor este mai mare decât în alte orașe mari, dar și creșterea prețurilor este cea mai mare din țară.

 

Potrivit unei analize realizate de platform Imobiliare.ro și citată de TransylvaniaToday.ro, prețul mediu al apartamentelor din România a crescut în 2016 cu 10,7 la sută comparativ cu anul 2015. Astfel, dacă în decembrie 2015, prețul mediu al apartamentelor era de 951 de euro pe metrul pătrat, în decembrie 2016, prețul mediu ajunsese la 1.053 de euro pe metrul pătrat.

 

În București, prețul mediu a urcat la 1.138 de euro pe metrul pătrat. Astfel, creșterea de preț a fost de 6,5 la sută.

 

În Cluj-Napoca, însă, prețul mediu a ajuns la 1.244 de euro pe metrul pătrat. Astfel, acest preț a crescut cu 11,4 la sută față de anul 2015, când era de 1.117 euro pe metrul pătrat.

 

Claudiu Pădurean

Comments

comments

SHARE
Previous articleTurismul medical, în creștere la Cluj. Mulți medici au renunțat la vacanță pentru a-și trata pacienții din străinătate
Next articleAlimentele ecologice au căutare tot mai mare la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + 14 =