Mihai Tudose la Bruxelles: Nu vor mai fi derapaje în cadrul Guvernului. Vom urma un traseu predictibil

Trimite și altora

Premierul Mihai Tudose promite consultări în orice decizii privind justiția. La finalul întrevederii cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, șeful Executivului de la București a declarat că orice iniţiativă legislativă care vizează lupta anticorupție se va face după consultarea prealabilă a tuturor celor implicaţi și a societăţii civile, potrivit RFI România.

Ceea ce se dorește de la România practic este acest tip de comunicare publică (…) și ca  tot ceea ce facem să se bazeze pe o îndelungă și profundă consultare cu toți factorii implicați, de la societate civilă la organismele de control intern ale justiției. În niciun caz nu vor mai fi derapaje de genul surprizelor în cadrul guvernului. „ a spus prim ministrul Mihai Tudose.

 

El a explicat că Ministerul Justiţiei e însărcinat să pună în aplicare deciziile Curţii Constituţionale ceea ce impune modificări ale Codului Penal care – de asemenea- se vor face în urma unor consultări ample. Mihai Tudose spune că în aceste condiții există șanse de ridicare a mecanismului de verificare din justiție.

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articlePrimăria Cluj-Napoca va cumpăra autobuze electrice din Polonia. Cât va costa fiecare autobuz
Next articleUniversitatea Babeș-Bolyai oferă 8.500 de locuri bugetate la licență și la masterat
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 11 =