Universitatea Babeș-Bolyai a depășit pragul de 10.000 de candidați

Trimite și altora

Peste 10.000 de absolvenţi de liceu şi-au depus dosarele de înscriere pentru studiile la nivel licență (învățământ cu frecvență și învățământ la distanță) în primele șase zile de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în condițiile în care o parte dintre facultăți și-au deschis porțile doar luni, 17 iulie.

Alți aproape 1.900 de candidați și-au depus, în aceeași perioadă, dosarele pentru unul dintre locurile oferite de UBB la nivelul programelor de master. Perioada de admitere la Universitatea Babeș-Bolyai este cuprinsă între 12 și 31 iulie 2017, iar calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor sunt accesibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro.

Absolvenţii de liceu au la dispoziţie aproape 5.000 de locuri bugetate, peste 9.200 de locuri în regim cu taxă și 2.650 de locuri pentru învățământul la distanță și învățământul cu frecvență redusă.

La rândul lor, absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master pot opta pentru unul dintre cele peste 3.500 de locuri la buget, peste 6.600 de locuri la taxă și aproximativ 900 de locuri pentru învățământul cu frecvență redusă.

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu

Comments

comments

SHARE
Previous articleBlue Air introduce un zbor Cluj-Tel Aviv de două ori pe săptămână
Next articleCum poți evita suprataxarea telefoniei mobile în Roam Like at Home
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen − one =