Ryanair îşi caută însoţitori de bord la Cluj

Trimite și altora

Compania aeriană low cost Ryanair caută personal la Cluj. Crewlink, compania care face efectiv recrutările, va începe selecţia în 26 iulie, pentru 100 de posturi ale echipajului de cabină care vor opera la bordul aeronavelor Ryanair. După sesiunea din Cluj, urmează o acţiune şi la Timişoara, în 2 august. Ryanair a mai făcut recrutări în România în primăvara acestui an. Compania încă nu operează zboruri de pe Aeroportul din Cluj. Ryanair are zboruri din/înspre București, Craiova, Oradea și Timișoara.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEuroparlamentarul Daniel Buda cere Guvernului României să lupte împotriva standardelor duble de calitate
Next articleCertificat de urbanism pentru Spitalul Regional de Urgență
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − 1 =