Europarlamentarul Daniel Buda cere Guvernului României să lupte împotriva standardelor duble de calitate

Trimite și altora

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, cere Guvernului României să se implice în lupta împotriva standardelor duble de calitate. Concret, el cere Executivului PSD să se alieze cu guvernele statelor din Grupul de la Vișegrad, respectiv Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria, care vor discuta cu reprezentanții Comisiei Europene faptul că unele companii multinaționale vând în statele est-europene alimente de o calitate inferioară celor vândute în Europa Occidentală.

În opinia lui Daniel Buda, această politică a multinaționalelor și inactivitatea Guvernului României ar putea duce la falimentarea a mii de mici producători români. Comisia Europeană încă nu a adoptat nici o poziție în problema standardelor duble de calitate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul, pe locul II în țară la numărul de tranzacții imobiliare
Next articleRyanair îşi caută însoţitori de bord la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 − 17 =