Certificat de urbanism pentru Spitalul Regional de Urgență

Trimite și altora

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că a semnat certificatul de urbanism pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj. Acest spital va avea 800 de paturi și 37 de secții medicale.

Primarul Horia Șulea estimează că acest spital va fi gata în anul 2020. Valoarea investiției este de aproape 200 de milioane de euro, iar o partte a fondurilor provine de la Banca Mondială și de la Banca Europeană de Investiții. Potrivit reprezentanților Guvernului, vor fi construite astfel de spitale regionale de urgență și în Iași și în Craiova. Cel din Cluj va fi construit pe terenul pe care funcționează în prezent unitatea militară din Florești.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRyanair îşi caută însoţitori de bord la Cluj
Next articleProducătorul de tractoare IRUM va sponsoriza echipa de fotbal Universitatea Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × four =