Dezbatere publică pentru introducerea unei benzi dedicate transportului în comun în centrul Clujului

Trimite și altora

Primăria Cluj-Napoca organizează o dezbatere publică pe tema creării unei benzi dedicate transportului în comun prin centrul Clujului, pe direcția Est-Vest. Banda dedicată ar urma să fie creată pe străzile 21 Decembrie 1989 și Memorandumului.

 

Mai exact, ea ar urma să funcționeze între intersecțiile cu străzile Petoffi Sandor și Emil Isac. Dezbaterea organizată de Primărie va avea loc luni, de la ora 16.00, în Sala Mare a Primăriei. Potrivit primarului Emil Boc, această bandă dedicată ar urma să fluidizeze circulația mijloacelor de transport în comun și să ușureze călătoria pasagerilor autobuzelor și troileibuzelor.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePrimăria Clujului a investit 174.300 de lei pentru modernizarea scărilor de acces în zona Expo Transilvania
Next articlePrețul apartamentelor a crescut cu 10 la sută la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × five =