Prețul apartamentelor a crescut cu 10 la sută la Cluj

Trimite și altora

Cluj-Napoca este orașul românesc cu cea mai spectaculoasă creștere a prețului apartamentelor. Potrivit unei statistici făcute de platforma Imobiliare.ro, față de luna decembrie 2016, prețul apartamentelor în Cluj a crescut cu 10 la sută.

În România, în medie, prețul locuințelor a crescut cu 6,7 la sută, iar în București cu 5,4 la sută. Creșterea pieței imobiliare a determinat și creșterea numărului agențiilor de specialitate. În perioada iunie 2016 – iunie 2017, numărul agențiilor imobiliare din România a crescut cu 28 la sută. În prezent, în România, sunt autorizate 3.508 astfel de agenții.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDezbatere publică pentru introducerea unei benzi dedicate transportului în comun în centrul Clujului
Next articleClujenii, tot mai interesați de casele inteligente
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 3 =