Autobuzele și troleibuzele vor putea fi urmărite de călătorii din Cluj în timp real

Trimite și altora

Compania de Transport Public (CTP) a amplasat noi panouri informative în stațiile de transport în comun. Aceste panouri permit călătorilor să urmărească autobuzele și troleibuzele în timp real. ”Pe această cale, urmărim să ajutăm cetățenii care folosesc transportul în comun cu informații utile în timp real, care privesc programul autobuzelor și troleibuzelor”, a declarat primarul Emil Boc.

În vederea punerii în funcțiune a acestui proiect a fost echipată cu sisteme GPS toată flota de autobuze, troleibuze și tramvaie a CTP, adică 370 de mijloace de transport. Până la finalul acestei luni, 86 de stații multifuncționale vor fi echipate cu harta rețelei de transport public Cluj-Napoca.

Recent au fost amplasate panouri ce indică timpul estimat până la sosirea în stație a fiecărui mijloc de transport în comun, în cinci stații din oraș:
Victoria, vizavi de Sora, Opera, Mărăști, Crinului și Central. Până la mijlocul lunii septembrie, urmează să fie echipate cu panouri informative pentru călători alte 15 stații de transport în comun.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Laureat al Premiului Nobel pentru Economie, distins de UBB
Next articleBicicletele electrice Pegas, lansate la Electric Castle
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY