Prețul cazării a explodat în perioada Untold

Trimite și altora

Untold a ridicat serios prețurile în hoteluri, pensiuni, moteluri, dar și pentru apartamentele care pot fi închiriate pe durata festivalului. Prețurile cerute de cei care oferă cazare sunt de câteva ori mai ridicate decât în perioadele obișnuite. Cu toate acestea, la această oră, este foarte greu de găsit un apartament sau o cameră de hotel de închiriat în perioada 3-6 august.

Festivalul Untold s-a transformat într-un adevărat fenomen social. La Cluj se strâng zeci de mii de tineri din toate colțurile lumii. În general, este vorba de tineri dispuși să cheltuiască sume destul de mari pentru a-i vedea pe cei mai în vogă DJ. De aceea, hotelurile au profitat și au ridicat prețurile, după cum spune managerul Hotelului Univers T, care aparține Consiliului Județean Cluj, Valentin Lungu. ”Hotelul nostru este ocupat în proporție de 95 la sută, deși am mărit prețul cu 100 la sută”, spune Valentin Lungu.

Mulți dintre clujeni sunt dispuși să își închirieze apartamentele în perioada festivalului, în timp ce alții preferă să nu facă acest lucru deoarece merg ei înșiși la Untold. Un apartament cu două camere poate fi închiriat cu 5-600 de euro pe durata festivalului. 

Untold a devenit cel mai mare festival din România și a obținut titlul de Best Major Festival in Europe. Organizatorii se așteaptă ca în acest an să fie atins un nou record național în privința numărului de spectatori.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiție de 5,5 milioane de lei în Liceul Tehnologic Special Samus
Next articlePraktiker a fost preluat de Kingfisher
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × five =