Investiție de 5,5 milioane de lei în Liceul Tehnologic Special Samus

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj va depune o cerere de finanțare a unui proiect în valoare de 5,5 milioane de lei. Cererea va fi depusă la Agenția de Dezvoltare de Nord-Vest, care administrează Programul Operațional Regional al Uniunii Europene.

Banii ar urma să fie folosiți pentru reabilitarea a două clădiri care aparțin Liceului Tehnologic Special Samus. Concret, este vorba de internatul și de cantina acestui liceu destinat elevilor cu nevoi speciale. Proiectul vizează reabilitarea lor termică și instalarea de panouri fotovoltaice.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePorsche a premiat cele mai bune lucrări de licență ale primei generații de absolvenți de informatică în limba germană
Next articlePrețul cazării a explodat în perioada Untold
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + 17 =