AdePlast investește la Cluj

Trimite și altora

Unul dintre cei mai mari producători români de materiale de construcție, AdePlast, își va deschide o fabrică la Cluj. Reprezentanții companiei doresc să cumpere un teren de 4 sau 5 hectare, pe care va fi amplasată această fabrică.

Valoarea investiției nu a fost precizată. Cu ajutorul noi fabrici, compania dorește să se adreseze uneia dintre cele mai dinamice piețe de construcții din România, cea din Cluj-Napoca. AdePlast va construi noi fabrici de materiale de construcții și în Craiova și Ploiești, precum și noi fabrici de polistiren în Iașalnița și Oradea. În primul semestru al anului, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20 la sută. Această creștere a fost în principal susținută de exporturi, care au crescut cu 136 la sută, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDouă proiecte culturale pentru programul Cluj 100
Next articleTurism istoric: Secretele bisericii lui Horia din Buru
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 2 =