Clujul are un nou prefect: Aurel Cherecheș

Trimite și altora

Județul Cluj are un nou prefect: inginerul și lectorul universitar Ioan-Aurel Cherecheș. El provine din PSD, mai exact din grupul de susținători ai actualului președinte al filialei, deputatul Horia Nasra.

Aurel Cherecheș îl înlocuiește în funcția de prefect pe profesorul universitar Gheorghe Vușcan, cu care este coleg la Universitatea Tehnică. Gheorghe Vușcan provine, la rândul său, din PSD și a fost apropiat de fostul președinte al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din România – Centrul Universitar Cluj, Ioan Rus, care a mai fost vicepremier, ministru al Administrației și Internelor, ministru de Interne și ministru al Transporturilor.

Aceasta nu este singura decizie care reașează raportul de forțe din interiorul PSD Cluj. Recent, au fost excluși din partid fostul șef al Casei Județene de Pensii, ex-consilierul local Gabriel Oniga, și Mihnea Stoica, fost candidat al PSD pentru un post de consilier local în Cluj-Napoca. Aceștia erau apropiați de fostul președinte al organizației municipale, fostul ministru delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY