UDMR vrea repolitizarea funcțiilor de prefect și subprefect

Trimite și altora

Membrii conducerii executive a UDMR vor susține, în discuțiile legate de reforma administrației publice, repolitizarea funcțiilor de prefect și de subprefect. De asemenea, ei vor susține transferul unor instituții deconcentrate în subordinea consiliilor județene, după cum a afirmat președintele UDMR, Hunor Kelemen.

Președintele UDMR mai dorește ca, pe viitor, să fie definite clar în administrația publică funcțiile politice, care să fie ocupate de cei care pun în practică politica Guvernului. Hunor Kelemen a declarat că un astfel de model funcționeaz foarte bine în Statele Unite ale Americii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleConstrucțiile, în declin. Patronatele acuză autoritățile de lipsă de profesionalism
Next articleO aplicație pentru IOT, câștigătoarea hackathonului de la Techsylvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY