Transportatorii amenință cu proteste din cauza majorării accizelor la carburant

Trimite și altora

Organizațiile patronale ale transportatorilor rutieri amenință cu proteste din cauza măririi accizelor la carburanți. Reacția lor vine după ce Guvernul a anunțat că va majora consistent accizele de la 1 septembrie.

Astfel, acciza pentru motorină va fi mărită cu 24,9 la sută, iar cea pentru benzină cu 22,8 la sută. Transportatorii români spun că această măsură va duce la scumpirea biletelor pentru călători și la creșterea tarifelor pentur transportul de marfă. De asemenea, transporatorii internaționali anunță că vor refuza să mai alimenteze cu carburant din România, iar acest lucru ar putea duce la prăbușirea încasărilor la bugetul de stat. În plus, unii dintre transportatori amenință că vor ieși în stradă pentru a protesta.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLucrări de reabilitare pe 153 de kilometri de drumuri județene
Next articleTechFest se extinde din Cluj în Iași și în Timișoara
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen − one =