Trei staţii noi de încarcare a maşinilor electrice

Trimite și altora

Clujenii care au mașini electrice vor avea la dispoziție trei stații de încărcare chiar în centrul orașului. Invstiția va fi votată în Consiliul local, în următoarea ședință. Staţiile de încărcare pentru maşinile electrice ar urma să fie instalate în zona parcării din Piaţa Unirii şi pe strada Moţilor din incinta parking-ului Primăriei.

Potrivit proiectului, în parking-ul Moţilor, două staţii vor fi amplasate la parterul clădirii, lângă locurile pentru persoanele cu handicap. În ceea ce privește parcare din Piaţa Unirii, staţia va fi amplasată pe latura nordică a pieţei în spaţiul verde aflat lângă toaleta publică. Valoarea totală a investiţiei este de peste 330.000 lei. În prezent, la Cluj-Napoca există 7 astfel de stații de încărcare, amplasate lângă două supermarketuri şi lângă un hotel.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEuroparlamentarul Iuliu Winkler vrea o nouă strategie pentru Sprijinul UE pentru Comerț
Next articleRFI: Lunga vară fierbinte a economiei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + 10 =