French Tech Ticket premiază un start-up românesc: PARKING+PLUS

Trimite și altora

ureche si hereaCompetiția French Tech Ticket anunță câștigătorii programului ce se va desfășura în 2017. PARKING+PLUS este printre cei 70 de câștigători selectați dintre cei aproape 2000 de aplicanți la nivel internațional. Start-upul clujean Parking+Plus va primi o finanțare de 57000 euro fără costuri sau eliberare de acțiuni, precum și suport în afaceri din partea prestigiosului incubator Telecom & Management SudParis Entrepreneurs.

French Tech Ticket este un program de accelerare susținut de Banca Franceză pentru Investiții, Business France, Guvernul Franței, Primăria Paris si alte entități catalizator.

“Intrarea în program este o oportunitate remarcabilă pentru PARKING+PLUS de a-și întări strategia de dezvoltare a afacerii pe piețele vest europene și de a beneficia de sprijinul unui accelerator de top al Franței. Nu în ultimul rând, vom interacționa îndeaproape cu ecosistemul de start-upuri francez și vom fructifica relațiile cu parteneri strategici din industria de mobilitate și din sfera orașelor inteligente”, spune Cristian Ureche, cofondator si Managing Director la PARKING+PLUS.

PARKING+PLUS este un start-up românesc fondat de doi tineri antreprenori – Bogdan Herea și Cristian Ureche (foto) – focalizat pe dezvoltarea, începând din anul 2014, a platformelor digitale pentru companiile din industria serviciilor de parcare dornice să își digitalizeze operațiunile și pentru companiile din sfera orașelor inteligente care doresc să își extindă portofoliul cu produse digitale ce vizează serviciile de mobilitate. PARKING+PLUS propune o suită de aplicații mobile, site-uri web și echipamente hardware care permit implementarea scenariilor de utilizare a parcărilor publice stradale și a parcărilor cu acces securizat: sisteme digitale pentru gestiunea parcărilor la evenimente, parcări etajate, platforme de închiriere a locurilor de parcare, proiecte ample pentru orașe inteligente.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProgonoză: Continuă nota optimistă, dar cu un ton mai rezervat. Antreprenorii români, prudenţi în 2017
Next articleRenault, următoarea victimă a scandalului Dieselgate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven + seven =