ClujToday.ro: USAMV va avea un nou campus în Florești. Valoarea investiției este de 10 milioane de euro

Trimite și altora

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj va construi un nou campus universitar. Acesta va fi situat în comuna Floreşti, potrivit ClujToday.ro.

 

În prima fază, universitatea va construi o clădire cu cinci etaje şi 750 de locuri de cazare. Terenul pe care va fi ridicat acesta are o suprafaţă de 3,8 hectare şi este situat în zona Metro dintre Floreşti şi Cluj. De asemenea, pe lângă locurile de cazare vor exista şi o bibliotecă, spaţii tehnice şi parcări, dar şi terenuri de sport şi o piscină. În viitor, campusul poate fi dezvoltat în funcţie de nevoile universităţii clujene. Valoarea investiţiei va fi de aproximativ 10 milioane de euro.

În prezent, USAMV are doar 1.200 de locuri de cazare la o populaţie studenţească de aproximativ 6.000 de persoane.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRectificare bugetară: Bani redistribuiți pentru plata drepturilor salariale
Next articlePeste 600 de treceri de pietoni vor fi iluminate cu LED-uri
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × five =