Cât costă un loc în căminele UBB şi cum poţi să te cazezi acolo

Trimite și altora

La Universitatea Babeş-Bolyai cazarile studenţilor încep în 29 septembrie 2017 şi se încheie în 1 octombrie, în condiţiile în care deschiderea anului universitar 2017-2018 va avea loc în data de 2 octombrie.

Repartizarea locurilor este realizată de fiecare facultate, iar listele au fost afişate încă de săptămâna trecută. UBB are, în acest moment, aproximativ 6.000 de locuri de cazare, în 17 camine.

Studenţii au la dispoziţie camere cu două, trei şi cinci paturi, baie proprie, spaţii de gătit comune sau proprii – în unele cămine, internet. Repartizarea se face în primul rând în funcţie de media din anul universitar anterior sau de la admitere în cazul studenţilor din anul I. Tarifele în caminele UBB sunt cuprinse între 100 şi 220 de lei pe lună, în  functie de gradul de confort. Anual, la UBB sunt depuse aproximativ 9000 de cereri de cazare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCât costă învăţământul de stat gratuit sau cum suntem retrograzi cu copiii noştri
Next articlePrimăria Cluj-Napoca promite biciclete electrice pentru cei care locuiesc în cartierele de pe dealuri
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

ten − 9 =