Aplicație care vrea să te încurajeze să îți lași mașina acasă

Trimite și altora

Trei IT-iști clujeni au creat o aplicație menită să ducă la descongestionarea traficului din oraș. Aplicația Fast Riders este de fapt, un îndemn la car sharing. Mai exact, utilizatorii aplicaţiei care deţin o maşină pot să ofere locurile libere altor călători care se deplasează în aceeaşi zonă a Clujului. Creatorii ei spun că aplicația lor are doar scopul de a încuraja pe cât mai mulți clujeni să își lase mașinile acasă. În plus, ea nu concurează cu alte aplicații de tip UBER sau Clever, pentru că nu include sisteme de plată a șoferilor. Plata cursei rămâne la mica înțelegere între pasager și șofer.

În prezent aplicația este disponibilă pe Android, urmând ca în cel mai scurt timp să fie lansată şi pe IOS. În prima săptămână de la lansare, 400 de useri au descărat aplicaţia, dintre care 200 sunt activi. În prima săptămână au fost create 150 de curse, iar numărul continuă să crească, spun dezvoltatorii ei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDaniel Buda cere explicații pentru separatoarele de la Tureni de pe DN1
Next articleDaniel Dăianu la RFI: Guvernul să fie foarte atent în continuare, să nu creeze nervozitate mare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen + nine =