Daniel Constantin vrea să blocheze în Parlament aplicarea split TVA

Trimite și altora

Fostul vicepremier Daniel Constantin acuză Guvernul că a abadonat programul de guvernare și că ia măsuri care dăunează economiei. El a dat ca exemplu introducerea supraacizei la carburanți sau introducerea split TVA. Mai mult, Daniel Constantin a declarat că va lua legătura cu toți parlamentarii din coaliția de guvernare și din opoziție pentru a le cere să respingă ordonanța de urgență a Guvernului prin care a fost introdus split TVA.

”Am fost unul dintre cei care am conturat programul de guvernare. Însă una scrie în program, alta se aplică în practică”, a spus Daniel Constantin.

Declarațiile fostul vicepremier au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă organizate la Cluj, unde Daniel Constantin a participat la o întâlnire regională a liderilor Pro România, inițiativa politică pornită împreună cu fostul premier Victor Ponta, care ar urma să se înregistreze ca partid politic.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProducătorii de vin: 2017 va fi un an excepțional!
Next articleRadu Ghețea, schimbat de la conducerea CEC Bank, după 10 ani. Noul director va fi Dan Sandu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 4 =