Banca Transilvania va cumpăra 39 la sută din acțiunile Victoria Bank din Chișinău

Trimite și altora

Banca Transilvania va cumpăra 39 la sută din acțiunile Victoria Bank din Chișinău. Este vorba de cea de-a treia bancă din Republica Moldova.

Banca Transilvania este cea de-a doua mare bancă din România. Este pentru prima oară în ultimii 10 ani când un investitor din altă țară cumpără acțiuni la o bancă din Republica Moldova.

Banca Transilvania, împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, care deține 27,5 la sută din acțiunile băncii moldovenești, va controla Victoria Bank. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare este cel mai important acționar al Băncii Transilvania.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDeputatul Adrian Oros: Guvernul pune în pericol securitatea alimentară a românilor!
Next articleOPINIE. Apa trece, pietrele rămân. Şi de ce Monarhia rămâne cea mai bună soluţie posibilă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + 13 =