BERD își vinde 2,9 la sută din acțiunile pe care le deține în Banca Transilvania

Trimite și altora

banca-transilvaniaBanca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a anunțat că vinde un pachet de 2,9 la sută din acțiunile pe care le deține în Banca Transilvania. Cumpărătorul acestor acțiuni este firma de investiții Wood&Company, potrivit Reuters.

 

Directorul BERD pentru băncile din cadrul Uniunii Europene, Lucyna Stanczak-Wuczynsk, a declarat că, prin intermediul acestei tranzacții, va crește lichiditatea acțiunilor Băncii Transilvania pe Bursa de Valori București. De asemenea, ea a adăugat că BERD va continua să sprijine strategia de dezvoltare pe termen lung a Băncii Transilvania. BERD va deține în continuare un pachet de 8,6 la sută din acțiunile băncii clujene, ceea ce face din instituția financiară europeană cel mai important acționar al Băncii Transilvania.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleANAF, cu ochii pe chirii
Next articleAmericanii au cumpărat lanțul de magazine Profi. Ce schimbări vor urma?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen − thirteen =