Conferință trilaterală de afaceri, organizată la Cluj

Trimite și altora

Zeci de oameni de afaceri din România, Germania și Republica Moldova vor participa la Trilateral Royal Business Conference. Evenimentul va avea loc vineri, 17 noiembrie, de la ora 9.30, în Aula Regele Ferdinand I a Institutului de Științe ale Vieții Regele Mihai I, din cadrul USMAV.

Evenimentul este organizat de Transylvania Today Media Group, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, DWNT și USAMV.

Această conferință este consecința vizitelor oficiale cu caracter economic desfășurate în 2016 de Familia Regală a României, în orașe precum Chișinău, Bălți, Dusseldorf și Neuss.

Printre vorvitorii evenimentului se numără europarlamentarul Daniel Buda, deputatul Adrian Oros, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, fostul secretar de stat Leonard Horvath, directorul AJOFM Cluj, Otilia Niste, președintele DWNT, Ludger Thol, vicepreședintele Senatului UBB, Christian Săcărea, directorul adjunct al grupului Starnet din Moldova, Aurelia Salicov, directorul comercial al fabricii Bosch Cluj, Ruprecht Jurgen, președintele Uniunii Naționale a Tribunalelor de Arbitraj, Marian Jurgiu, lectorul univ. dr. Raul Fântână, expert în proprietate Intelectuală și vicepreședintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Valentin Lungu.

Evenimentul va fi moderat de doamna Aurelia Cristea, fost ministru pentru Dialog Social.

Alteța Sa Regală Principele Radu al României va transmite un mesaj participanților la această conferință.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Creştere cu 7,5 la sută a numărului de turişti în Dubai
Next articleTranselectrica a investit 42 de milioane de lei la Câmpia Turzii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 2 =