ClujToday.ro: Sute de oameni au protestat duminică la Cluj

Trimite și altora

Sute de oameni au ieşit duminică seara, în stradă şi la Cluj-Napoca. Oamenii au scandat, printre altele, ”Informare, nu manipulare” şi ”Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta”. Ei au cântat imnul protestului, ale cărui versuri au fost proiectate pe o clădire din Piaţa Unirii.

Protestul a fost organizat, ca de obicei, pe reţelele de socializare. Protestatarii cer de urgenţă Parlamentului respingerea întregului proiectul de modificare a Legilor Justiţiei, pe motivp că aceste modificări sunt de natură să afecteze grav independenţa justiţiei şi echilibrul puterilor în stat şi servesc doar interesele unui grup restrâns de indivizi inculpaţi sau condamnaţi penal ajunşi în poziţii publice.

”Ieşirea în stradă este soluţia cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil, rău voitor şi incapabil. Ce fac ei este un atentat la democraţie”, au precizat organizatorii protestului.

Urmăriţi imagini de la protest aici:

Comments

comments

SHARE
Previous articleTranselectrica a investit 42 de milioane de lei la Câmpia Turzii
Next articleAdrian Oros: Moțiunea de cenzură va fi citită în fața prefecturilor din toate județele
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 7 =