Austriecii de la Cargo-partner vor investi în TRC Park

Trimite și altora

Compania austriacă Cargo-partner, specializată în logistică, a anunțat că va investi în TRC Park din localitatea Jucu. Austriecii au închiriat o suprafață de 2.700 de metri pătrați de spații de depozitare și de birouri în parcul logistic dezvoltat de Transilvania Construcții.

Tranzacția a fost intermediată de Cushman&Wakefield Echinox. TRC Park dispune de o suprafață de peste 159.000 de metri pătrați în Jucu, iar dezvoltarea parcului logistic a fst deja planificată pentru o suprafață de 80.000 de metri pătrați. În Jucu funcționează și Parcul Industrial Tetarom III, în care sunt prezente companii precum Bosch sau DeLonghi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleProfit record pentru băncile românești
Next articleNTT Data și Rotary au lansat proiectul IT4Seniors. Cum sunt dezvoltate competențele digitale pentru pensionari
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three + nineteen =