Cluj: O nouă seară de rugăciune în memoria Regelui Mihai I

Trimite și altora

Monarhiștii clujeni au participat la o nouă seară de rugăciune în memoria Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Pe Bulevardul Eroilor, unde este expus un portret de mari dimensiuni al Regelui, preotul greco-catolic Teodor Lazăr a oficiat o slujbă de pomenire, iar mulți clujeni s-au oprit pentru a aprinde lumânări și pentru a scrie în cartea de condoleanțe deschisă la Cluj.

În Cluj, în fiecare zi, din data 5 decembrie, sunt organizate seri de rugăciune pentru sufletul Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Bulevardul Eroilor a devenit loc de pelerinaj pentru cei care l-au iubit pe Rege și care și-au scris gândurile în cartea de condoleanțe aflată la dispoziția trecătorilor.

Tot în această seară, la Centrul Cultural Casino, este organizat un concert în memoria Regelui Mihai I. Serile de rugăciune vor continua până la înmormântarea Regelui. 

 

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleVremea hienelor
Next articleMit și adevăr despre Bitcoin și alte monede virtuale
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 + eight =