Monarhiștii clujeni s-au rugat pentru sănătatea Regelui Mihai I

Trimite și altora

Monarhiștii clujeni s-au rugat în această seară pentru sănătatea Majestății Sale Regelui Mihai I. În catedrala ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, slujba vecerniei a fost oficiată de IPS mitropolitul Andrei Andreicuț.

După vecernia din catedrala ortodoxă din Cluj, a urmat o liturghie oficiată în catedrala greco-catolică Schimbarea la Față. Preoții s-au rugat în genunchi pentru Majestatea Sa. Monarhiștii clujeni spun că Regele Mihai I rămâne cel mai important simbol românesc. La rugăciune au luat parte membri ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și ai Clubului Monarhiștilor Clujeni.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePrimăria Clujului vrea să majoreze tarifele de parcare în centrul orașului
Next articleDrumul dintre Mociu și Chesău, reabilitat
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen − 13 =