Câți kilometri de autostradă promite ministrul Transporturilor pentru 2018

Trimite și altora

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunțat că în 2018 vor fi dați în folosință 156,7 kilometri de autostradă. El a afirmat că printre tronsoanele care vor fi date în folosință se numără Ogra – Târgu-Mureș, Sebeș – Turda, București – Ploiești, Lugoj – Deva și o parte a tronsonului de la Gilău.

Ministrul Felix Stroe a mai adăugat că programul de construcție a autostrăzilor și a centurilor de ocolire în regim de autostradă beneficiază de un buget de 1,6 miliarde de lei, în creștere cu 300 de milioane de lei față de anul 2017. De asemenea, pentru acest program pot fi adăugate credite de angajament în valoare totală de 15,6 miliarde de lei.

 

Foto: Ziarul Unirea

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiție de o jumătate de milion de lei în Spitalul Clinic de Copii din Cluj
Next articleŢara îşi plânge Regele
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + 7 =