Doar 24 de kilometri de autostradă au fost finalizați în acest an

Trimite și altora

În România, doar 24 de kilometri de autostradă au fost finalizați în acest an. Ritmul încet de construire este consecința birocrației, afirmă experții în infrastructură.

La sfârșitul anului trecut, reprezentanții Ministerului Transporturilor estimau că, în 2017, vor fi dați în folosință 156 de kilometri de autostradă. În realitate, în luna martie, a fost dat în folosință un tronson de 15,4 kilometri de autostradă de pe tronsonul Lugoj-Deva. De asemenea, în luna noiembrie, autoritățile au recepționat și tronsonul de autostradă Gilău – Nădășel, lung de 8,4 kilometri, care ar urma să fie dat în folosință la începutul anului viitor.

Printre segmentele de autostradă care ar putea fi date în folosință la începutul anului viitor se numără unul lung de 12,5 kilometri de pe autostrada Sebeș-Turda, un tronson de 37 de kilometri din autostrada Câmpia Turzii – Târgu-Mureș și tronsonul Lugoj – Deva, în integralitatea lui. Ultimul este realizat în proporție de 73 la sută. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Păţaniile unui candidat la însurătoare. La ce visează femeile?
Next articlePremieră în România: o agenție imobiliară acceptă plata în Bitcoin
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − ten =