Academy+Plus București și-a deschis porțile

Trimite și altora

Cea mai importantă școală informală de IT din Transilvania s-a extins în București. Este vorba de proiectul Academy+Plus. Școala îi formează în domeniul producerii de software pe abslvenții altor facultăți decât cele cu profil informatic, pe studenți și chiar pe elevii unor licee de profil.

Programul de studii, recunoscut de Ministerul Muncii din România, a fost dezvoltat de compania Pitech+Plus în parteneriat cu Școala 42 din Paris. Programul de studii este gratuit pentru cei care urmează cursurile de formare. Academy+Plus a fost lansat prima oară în Cluj-Napoca, apoi a fost extins în Chișinău. La București, acest proiect va pregăti în primul an 140 de tineri.

Comments

comments

SHARE
Previous articleŢara îşi plânge Regele
Next articlePeste 7.000 de oameni protestează la Cluj împotriva Legilor Justiției
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 3 =