Clujul, promovat ca destinație turistică de Huffington Post

Trimite și altora

Cunoscuta publicație Huffington Post promovează Clujul ca destinație turistică. Articolul semnat de Eric Golman remarcă moștenirea culturală a orașului care datează din anul 106, din perioada în care romanii au fondat colonia romană Napoca.

De asemenea, redactorii publicației americane au vorbit despre moștenirea culturală diversă, dar și despre faptul că Clujul a fost Capitală Europeană a Tineretului în 2015. Printre motivele pentru care capitala Transilvaniei atrage mulți turiști se numără și festivalurile muzicale ori Festivalul Internațional de Film Transilvania, scriu redactorii publicației americane. Printre obiectivele recomandate turiștilor se mai numără Grădina Botanică, Parcul Central, precum și restaurantele clujene, împreună cu vinul românesc, cu stadionul ClujArena și cu Dealul Cetățuii, dar și monumentele istorice din centrul orașului. Turiștii sunt îndemnați, de asemenea, să viziteze Cheile Turzii, Salina Turda ori Pădurea Baciu.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePeste 7.000 de oameni protestează la Cluj împotriva Legilor Justiției
Next articleClujul va avea un nou spital de oncologie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × three =