Clujul va avea un nou spital de oncologie

Trimite și altora

Clujul va avea un nou spital de oncologie, care va fi construit și administrat de compania MedisProf. Proiectul este finanțat de UniCredit printr-un împrumut în valoare de 7,5 milioane de euro.

Spitalul ar urma să își înceapă activitatea în 2018. Proiectul a fost inițiat de directoarea MedisProf, Carolina Karoly. Noul spital va fi situat în zona Bulevardului Muncii, în apropierea centurii de ocolire a Clujului, pentru a fi foarte accesibil. El va oferi servicii de chimioterapie, radioterapie, imagistică și analize. De asemenea, va dispune de o farmacie și de o patiserie. Noul spital va putea oferi tratamente pentru cel puțin 60 de pacienți pe zi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul, promovat ca destinație turistică de Huffington Post
Next articleClujul de ieri: Păţaniile unui candidat la însurătoare. La ce visează femeile?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 + 3 =