Clujul, promovat în revista Vogue

Trimite și altora

Clujul este promovat prin intermediul unui articol de mari dimensiuni de cunoscuta publicație internațională Vogue. Articolul menționează cafenelele, restaurantele și barurile din Cluj, precum și atmosfera vibrantă a acestui oraș.

Articolul publicat în revista Vogue propune cititorilor să exploreze unele dintre cele mai originale baruri, restaurante și pub-uri din Cluj. Turișii sunt invitați să guste preparatele din gastronomia locală, precum Varza a la Cluj, dar și cafelele excelente prăjite și preparate în oraș. De asemenea, este menționat mitul lui Dracula, dar și moștenirea arhitecturală remarcabilă, precum și marile festivaluri. Acestea sunt puncte importante de atracție, spune artistul liric Dan Dumitrana, directorul Coralei Regale Transilvane.

În ciuda unor mici erori în privința istoriei Transilvaniei, acest articol este un excelent mijloc de promovare a Clujului, spune Ana Luca de la revista Transylvania Today. Vogue este doar una dintre marile publicații care au dedicat articole de mari dimensiuni Clujului. Pe listă se mai află publicații precum The Lonley Planet, The Calvert Journal sau The Guardian.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMuzeul Iluziilor a fost deschis la Cluj
Next articleClujul de ieri: Superstiţia la fumători
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven + 3 =