Logodnica Principelui Harry a fost acceptată oficial în Familia Regală a Marii Britanii

Trimite și altora

Actrița americană Meghan Markle a fost acceptată oficial în Familia Regală a Marii Britanii. În calitate de logodnică a Principelui Harry, fiul cel mic al Principelui Charles al Țării Galilor, actrița în vârstă de 36 de ani a fost invitată să își petreacă sărbătorile de Crăciun la reședința Majestății Sale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la Sandringham.

Cu ocazia Nașterii Domnului, la această reședință sunt invitați strict membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Nunta Principelui Harry cu Meghan Markle ar urma să aibă loc anul viitor. La sărbătoarea de Crăciun au mai luat parte și Principele Consort Philiph, duce de Edinburgh, Principele Charles al Țării Galilor, precum și fiul său mai mare, William, duce de Cambridge.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCare este bugetul pentru Start-Up Nation 2018
Next articleClujToday.ro: Drumul Apusenilor, finanţat de Uniunea Europeană
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − two =