2018 a adus noi reguli în domeniul roamingului

Trimite și altora

Anul 2018 a adus noi reguli în domeniul roamingului. Cei mai mulți dintre operatorii telecom din România au eliminat taxele de roaming pentru clienții care călătoresc în țările Uniunii Europene pentru afaceri sau pentru vacanțe.

Însă companiile de telecomunicații și-au rezervat dreptul de a aplica suprataxe pentru consumul excesiv de apeluri și de date într-o anumită perioadă sau pentru perioadele neobișnuit de lungi petrecute de abonații români în străinătate. În anul 2017, aceste suprataxe au fost de 7,7 euro pentru un gigabyte de date și de 1,08 eurocenți pentru apelurile primite. Din 2018, aceste suprataxe scad la 6 euro pentru un gigabyte de date și la 0,91 eurocenți pentru un minut pentru apelurile primite.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCât va costa reabilitarea căii ferate Dej-Beclean-Ilva Mică-Vatra Dornei
Next articleDe azi, se pot depune cereri online pentru locurile noi de parcare din Cluj-Napoca
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

15 − 12 =