Cât va costa reabilitarea căii ferate Dej-Beclean-Ilva Mică-Vatra Dornei

Trimite și altora

Reabilitarea căii ferate Dej-Beclean-Ilva Mică-Vatra Dornei, proiect care va costa 2 miliarde de euro, a fost declarată de guvern printre investiţiile prioritare din domeniul transportului. Proiect extrem de important pentru Transilvania, reabilitarea căii ferate are un termen de executare de 10 ani.

Aceaste este şi cea mai mare investiție în infrastructura județului din ultimii 30 de ani. Investiția face parte dintr-un proiect mai amplu, de reabilitare a căii ferate pe traseul Coșlariu (judeţul Alba) – Cluj Napoca – Dej – Beclean – Ilva Mică – Vatra Dornei – Suceava – Pașcani, în lungime de 488 de kilometri. Lucrarea este prevăzută în Master Planul General de Transport al României și acum a fost nominalizată ca prioritară, alături de alte câteva investiții în sectorul feroviar și rutier.

Comments

comments

SHARE
Previous articleComerțul electronic va trece în 2018 pragul de 3 miliarde de euro. Ce cumpără on-line românii
Next article2018 a adus noi reguli în domeniul roamingului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + 20 =