Un român a adus tehnologia blockchain în exercițiile NATO

Trimite și altora

SupplyBlockchain, companie creată de românul Sebastian Cochinescu în SUA, a furnizat serviciile sale software în cadrul exercițiului „Vigorous Warrior 19”, care a fost organizat în România, de către Centrul de Excelență Militară Medicală al NATO și Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Vigorous Warrior 19” s-a desfășurat la Baza Militară Cincu în perioada 1 – 15 aprilie și a fost cel mai mare exercițiu medical militar din istoria NATO, cu peste 2.500 de participanți din 39 de țări. În cadrul exercițiului au fost simulate peste 1.000 de scenarii în care este necesară intervenția echipajelor medicale din structurile militare NATO.

Acesta a fost unul din primele proiecte la nivel mondial în care structurile militare NATO au folosit tehnologia blockchain prin soluțiile oferite de SupplyBlockchain.

Soluțiile SupplyBlockchain pot fi folosite de companiile farmaceutice pentru a urmări trasabilitatea produselor lor. De asemenea, platforma SupplyBlockchain poate fi utilizată atât pentru asigurarea transparenței în cazul campaniilor umanitare, cât și pentru monitorizarea provenienței produselor din industria alimentară.

Comments

comments

SHARE
Previous article10 sfaturi pentru magazinele on-line care vor să își mărească vânzările de Paște
Next articleCeremonia spălării picioarelor apostolilor, recreată de episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × four =