Un român a adus tehnologia blockchain în exercițiile NATO

SupplyBlockchain, companie creată de românul Sebastian Cochinescu în SUA, a furnizat serviciile sale software în cadrul exercițiului „Vigorous Warrior 19”, care a fost organizat în România, de către Centrul de Excelență Militară Medicală al NATO și Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Vigorous Warrior 19” s-a desfășurat la Baza Militară Cincu în perioada 1 – 15 aprilie și a fost cel mai mare exercițiu medical militar din istoria NATO, cu peste 2.500 de participanți din 39 de țări. În cadrul exercițiului au fost simulate peste 1.000 de scenarii în care este necesară intervenția echipajelor medicale din structurile militare NATO.

Acesta a fost unul din primele proiecte la nivel mondial în care structurile militare NATO au folosit tehnologia blockchain prin soluțiile oferite de SupplyBlockchain.

Soluțiile SupplyBlockchain pot fi folosite de companiile farmaceutice pentru a urmări trasabilitatea produselor lor. De asemenea, platforma SupplyBlockchain poate fi utilizată atât pentru asigurarea transparenței în cazul campaniilor umanitare, cât și pentru monitorizarea provenienței produselor din industria alimentară.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

20 + nineteen =