Pro Infrastructura critică întârzierea deschiderii traficului rutier pe autostrada Turda – Sebeș

Trimite și altora

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructura critică întârzierea deschiderii primului tronson din autostrada Turda – Sebeș. Reprezentanții asociației afirmă că orice nouă întârziere este o crimă împotriva șoferilor.

Și aceasta deoarece drumul european paralel cu autostrada este cunoscut pentru numărul mare de accidente. Primul tronson din autostradă, lung de 12 kilometri, ar fi trebuit să fie deschis în anul 2015. Însă deschiderea a fost amânată de mai multe ori, iar acum reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au declarat că nu pot face recepția tronsonului deoarece ar exista un exces de bitum și probleme cu aderența.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: 40 de zile de când a murit Regele Mihai I
Next articleȘcolile de șoferi ar putea avea cursuri de folosire a GPS-ului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + eleven =