Își vinde vila pentru 100.000 de Biblii

Trimite și altora

Un moldovean îşi vinde vila în schimbul a 100.000 de Biblii. Anunţul l-a făcut printr-un banner uriaş agăţat pe casa din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Casa se află la ieșirea spre Vatra Dornei și are două etaje.

Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi, proprietarul casei, a mai agăţat şi un banner cu mesajul “Fii pregătit Isus revine”. Bărbatul este plecat de mai bine de 20 de ani în Spania şi spune că doreşte să strângă aceste cărţi pentru a porni într-o acţiune misionară în Africa, unde doreşte să ofere Biblii celor care locuiesc pe acest continent.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVIDEO. Clujenii participă la marele miting de la București. Sorin Bobiș și companionii, printre eroii zilei
Next articleClujToday.ro: Peste 5.000 de oameni au protestat în centrul Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × five =