Bruno Mars, marele câștigător al premiilor Grammy

Trimite și altora

Vedeta R&B Bruno Mars este marele câștigător al celei de-a 60-a ediții a premiilor Grammy. Practic, Bruno Mars a câștigat câte un premiu la fiecare categorie la care a fost nominalizat.

Printre acestea, el a câștigat premiul pentru cel mai bun album, cu producția 24K Magic, cea mai bună înregistrare și cel mai bun cântec, cu melodia care dă titlul albumului 24K Magic. Un alt câștigător important a fost rappperul Kendrick Lamar. Acesta a fost nominalizat la șapte categorii și a câștigat cinci premii Grammy. Premiile au fost stabilite după ce vedetele nominalizate au fost votate de 13.000 de profesioniști din domeniul muzical.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUn român, numit director general al Turnului Trump din Chicago
Next articleClujToday.ro: Tren regional urban în capitala Transilvaniei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 3 =