Un român, numit director general al Turnului Trump din Chicago

Trimite și altora

Trump Hotels, compania hotelieră construită de președintele american Donald Trump, a numit un român în funcția de director general al Trump International Hotel & Tower din Chicago. Este vorba despre Gabriel Constantin.

El a început să lucreze în industria ospitalității la o vârstă fragedă, pe vremea când muncea în România, într-o afacere de familie. După ce și-a obținut diploma în finanțe și management de la Universitatea Ecologică din București, a plecat la muncă în străinătate.

Și-a încercat norocul mai întâi în Marea Britanie și Irlanda înainte de a pleca în Statele Unite ale Americii, în 2002.

Hotelul lui Trump pe care îl va conduce românul Gabriel Constantin a fost deschis în 2008, are 92 de etaje, 339 de camere și 489 de apartamente de lux într-un turn de oțel și sticlă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Manufactura de tutun. Activitatea din anul 1923 a acestei instituţii
Next articleBruno Mars, marele câștigător al premiilor Grammy
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 5 =