ClujToday.ro: A început strângerea de bani pentru Fondul Jazz in the Park

Trimite și altora

Fondul Jazz in the Park dă start campaniei de strângere de fonduri şi implicare în comunitate care va finanţa mai multe proiecte artistice. Astfel, oricine se poate implica prin cumpărarea unuia sau mai multor bilete neobligatorii la festivalul Jazz in the Park. Obiectivul Fondului Jazz in the Park 2018 este să strângă 30.000 de euro, potrivit ClujToday.ro.

 

Numărul de proiecte care va fi finanţat depinde de nivelul de implicare al comunităţii şi de sumele strânse, dar indiferent de câţi bani se vor strânge organizatorii îşi asumă să susţină cel puţin trei proiecte. În total au fost depuse 43 de proiecte artistice, din care juriul fondului a selectat cele mai bune iniţiative. Primele trei proiecte vor primi în mod cert finanţare, iar urmăroarele trei depind de cât de mulţi bani vor strânge organizatorii în cadrul campaniei. Toţi susţinătorii Fondului primesc brăţara oficială Jazz in the Park, iar de anul acesta brăţările vor fi disponibile în trei variante de culori, fiecare dintre ele reprezintă o contribuţie distinctă: 10 lei – susţinător, 30 lei – jazz fan şi 100 de lei – super jazz fan.

Comments

comments

SHARE
Previous articleIohannis: Solicit public demisia premierului Viorica Dăncilă, îi retrag încrederea
Next articleSatele din Munții Apuseni, pregătite să își primească oaspeții de 1 Mai
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + fourteen =