Primul tour-operator cu sediul central în afara Bucureștiului relansează promovarea destinațiilor din Tunisia și Egipt. Ce oferă clujenii de la Amara Tour

Amara Tour, primul tour operator din țară cu sediul central la Cluj-Napoca, lansează chartere săpămânale către destinațiile consacrate Egipt, Tunisia și Turcia. Trei noi curse charter săptămânale din Cluj spre Turcia, Egipt și Tunisia vor fi inaugurate în acest an.

Cursele spre Monastir – Tunisia vor fi operate de compania aeriana Nouvelair, în fiecare zi de miercuri, în intervalul 13 iunie – 24 octombrie cu o aeronava Airbus A320, care are o capacitate 177 persoane. Cu o frecvenţă saptămânală, cursele spre Hurghda – Egipt vor fi operate de compania aeriană Al Masria, în fiecare zi de miercuri, în intervalul 06 iunie – 31 octombrie, cu o aeronavă Airbus A320, ce are capacitatea de 179  persoane. Tot cu o frecvenţă săptămânală, cursele spre Antalya – Turcia vor fi operate de compania aeriana Corendon Airlines, în fiecare zi de marți, în intervalul 22 mai  – 25 septembrie cu o aeronavă Airbus A320, cu o capacitate de 189 de persoane.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

five × five =