Primul tour-operator cu sediul central în afara Bucureștiului relansează promovarea destinațiilor din Tunisia și Egipt. Ce oferă clujenii de la Amara Tour

Trimite și altora

Amara Tour, primul tour operator din țară cu sediul central la Cluj-Napoca, lansează chartere săpămânale către destinațiile consacrate Egipt, Tunisia și Turcia. Trei noi curse charter săptămânale din Cluj spre Turcia, Egipt și Tunisia vor fi inaugurate în acest an.

Cursele spre Monastir – Tunisia vor fi operate de compania aeriana Nouvelair, în fiecare zi de miercuri, în intervalul 13 iunie – 24 octombrie cu o aeronava Airbus A320, care are o capacitate 177 persoane. Cu o frecvenţă saptămânală, cursele spre Hurghda – Egipt vor fi operate de compania aeriană Al Masria, în fiecare zi de miercuri, în intervalul 06 iunie – 31 octombrie, cu o aeronavă Airbus A320, ce are capacitatea de 179  persoane. Tot cu o frecvenţă săptămânală, cursele spre Antalya – Turcia vor fi operate de compania aeriana Corendon Airlines, în fiecare zi de marți, în intervalul 22 mai  – 25 septembrie cu o aeronavă Airbus A320, cu o capacitate de 189 de persoane.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Tren regional urban în capitala Transilvaniei
Next articleCompaniile clujene au ocazia de a participa la o misiune de afaceri în Iordania, sub patronajul ASR Principelui Radu al României
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine − 8 =