Producătorul britanic de sisteme de control pentru iluminat Prolojik Limited obține certificarea Immune pentru sediul central

Trimite și altora

Healthy by Design Building Institute (HDBI) a acordat producătorului britanic de sisteme de control pentru corpuri de iluminat Prolojik Limited certificarea Immune Building Standard pentru sediul central din Buckinghamshire, Marea Britanie. Clădirea de birouri deținută de Prolojik Limited, a obținut eticheta Immune Building Standard – Strong în urma angajamentului companiei de a implementa măsuri de siguranță pentru sănătate și de a crea un spațiu de lucru mai sănătos pentru angajați.

Acesta este un indicator clar pentru succesul primului standard open source conceput pentru clădiri de birouri și adaptabil oricărui mediu construit, având ca obiectiv să crească rezistența spațiilor interioare la amenințările actuale și viitoare pentru sănătate.

Sediul central al Prolojik Limited integrează în prezent un set coerent de măsuri, bazate pe știință și tehnologie, dintre cele 135 de criterii recomandate pentru un mediu sănătos prin design.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBilanțul COVID-19 pentru utimele 24 de ore
Next articleLogiscool vrea să deschidă încă 20 de școli în România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 − fifteen =