SportinCluj.ro: A fost inventată aplicația On Piste, un Waze pentru pârtiile de schi

Trimite și altora

O echipă de informaticieni clujeni și de pasionați ai schiului au inventat o aplicație mobilă care este un adevărat Waze al pârtiilor. Aplicația permite utilizatorilor să afle cât de aglomerate sunt anumite pârtii, care este starea zăpezii și cât au de așteptat. Aplicația On Piste este gratuită, iar informațiile sunt actualizate tot timpul chiar cu ajutorul utilizatorilor, potrivit SportinCluj.ro.

Interesul tot mai mare al românilor pentru schi a produs aglomerarea multor domenii schiabile. De aceea, o echipă formată din informaticieni și pasionați ai sporturilor de iarnă a creat o aplicație, numită On Piste, care îi ajută pe sportivi să vadă cât de aglomerate sunt pistele și care este starea lor, spune programatorul Sergiu Șuteu.

Această aplicație este foarte utilă, mai ales pentru cei care vor să petrească mai mult timp pe pârtie și mai puțin la cozi, spune profesorul de schi Mihai Orban.

Aplicația include deja 25 din cele 50 de domenii schiabile din România. Potențialii săi utilizatori sunt cei aproape un milion de români care practică sporturile de iarnă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAbonamentele pentru Neversea vor fi puse în vânzare de mâine
Next article90 de idei de afaceri din Regiunea de Nord-Vest vor primi finanțare de până la 40.000 de euro
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine + 2 =