SportinCluj.ro: A fost inventată aplicația On Piste, un Waze pentru pârtiile de schi

O echipă de informaticieni clujeni și de pasionați ai schiului au inventat o aplicație mobilă care este un adevărat Waze al pârtiilor. Aplicația permite utilizatorilor să afle cât de aglomerate sunt anumite pârtii, care este starea zăpezii și cât au de așteptat. Aplicația On Piste este gratuită, iar informațiile sunt actualizate tot timpul chiar cu ajutorul utilizatorilor, potrivit SportinCluj.ro.

Interesul tot mai mare al românilor pentru schi a produs aglomerarea multor domenii schiabile. De aceea, o echipă formată din informaticieni și pasionați ai sporturilor de iarnă a creat o aplicație, numită On Piste, care îi ajută pe sportivi să vadă cât de aglomerate sunt pistele și care este starea lor, spune programatorul Sergiu Șuteu.

Această aplicație este foarte utilă, mai ales pentru cei care vor să petrească mai mult timp pe pârtie și mai puțin la cozi, spune profesorul de schi Mihai Orban.

Aplicația include deja 25 din cele 50 de domenii schiabile din România. Potențialii săi utilizatori sunt cei aproape un milion de români care practică sporturile de iarnă.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

1 × 3 =