90 de idei de afaceri din Regiunea de Nord-Vest vor primi finanțare de până la 40.000 de euro

Trimite și altora

Un proiect european care prevede alocarea a 40.000 de euro pentru o idee de afacere care să fie dezvoltată în Regiunea de Nord-Vest a fost lansat marţi, la Cluj, de către un consorţiu de firme şi asociaţii, între care se numără Asociația Patronilor și Meseriașilor din Cluj. Potrivit managerului Dorin Luca, proiectul, care se numeşte “DACIA – Dezvoltarea Aptitudinilor, Competenţelor şi Iniţiativei Antreprenoriale”, va oferi sprijin financiar pentru dezvoltarea a 90 de idei de afaceri și va crea minimum 180 de noi locuri de muncă.

Cei 90 de antreprenori ale căror idei vor primi şi finanţare vor trebui să îndeplinească unele condiţii, dintre care una este să fie activi şase luni în perioada de derulare a proiectului şi încă un an după finalizarea acestuia. Proiectul DACIA este finanţat prin Fondul Social European şi are o valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Durata de implementare va fi de trei ani, până în decembrie 2020.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSportinCluj.ro: A fost inventată aplicația On Piste, un Waze pentru pârtiile de schi
Next articleManager Google, vorbitor la conferința de leadership feminin The Woman
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × one =