Mai mult de 300 de stewardese pregătite la Cluj au fost deja angajate

Trimite și altora

Tot mai multe companii internaționale recrutează stewardesele pregătite la prima școală de profil din Transilvania. Deja, peste 300 dintre absolventele acestei școli au fost angajate de diferite companii aeriene.

Meseria de stewardesă este tot mai interesantă pentru tinerele din această regiune a Europei. Motivele sunt reprezentate de salariile mai mari decât media și de posibilitatea de a călători în diferite colțuri ale lumii. Sute de absolvente ale școlii clujene au fost deja angajate, iar această școală atrage candidate din întreaga zonă, spune fondatoarea ei, Steluța Racolța.

”Este vorba de candidate care vin Ungaria, Cehia, Slovacia sau Polonia”, a spus fondatoarea școlii. Unele dintre candidate pot beneficia de burse private, mai spune Steluța Racolța.

Un curs de patru săptămâni la școala de stewardese costă între 1.200 și 1.500 de euro. 

Comments

comments

SHARE
Previous article20% din gospodăriile din România sunt afectate de sărăcie energetică
Next articleProiectul TransFeleacu a fost deblocat. Cât va costa noua centură ocolitoare a Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 1 =